Kokemuksia valmennuksestani SATUnnaista -blogissa

Satu Haapala kuvailee SATUnnaista -blogissaan valmennustani. Alla ote Satun tekstistä – lue koko artikkeli tästä.

Työpaikan kehittämispäivässä oli näyttelijä-valmentaja Outi Mäenpää pitämässä 2,5 tunnin valmennuksen itsensä johtamisesta, tunteista ja työelämässä käyttäytymisestä. Opin paljon itsestäni.

Esitys oli hyvin inspiroiva: tutkimusfaktaa, havainnollisia ja hulvattomia käytännön esimerkkejä karismaattisen näyttelijän esittämänä, paljon myös pariharjoituksia (melko haastavaa 150 ihmisen porukassa, mutta hyvin homma toimi!).

Outi Mäenpää on näyttelijä, teatteritaiteen maisteri (TeM), Easel-ohjaaja (vaativan luokan tunnevalmentaja), Easel Coach-työnohjaaja, energiahoitaja, sekä improvisaatioteatteri Stella Polariksen perustajajäsen (1992-).

Kirjoitan omien muistiinpanojeni pohjalta joitain niitä ajatuksia, joita esitys herätti minussa. Kahteen ja puoleen tuntiin mahtui paljon mielenkiintoista asiaa, mutta keskityn tässä tekstissä vain muutamiin asioihin. Haluan kohdata teidät lukijat avoimesti omana itsenäni, heikkouksineni ja virheineni, yrittämättä olla jotain muuta; tämä oli yksi aamupäivän tärkeimmistä opeista.

Suurkiitos Satu ajatuksiesi ja kokemuksesi jakamisesta!