Palautetta

Jos haluat olla iloksi itsellesi ja muille, ota oppia menneisyydestäsi. Älä elä siinä. Vapaudu.

 

*  Koulutus lisäsi hyvin tietoisuutta vuorovaikutuksen asetelmista ja asenteista ja se mielestäni oli erittäin osuva. Harjoituksista erityisesti esille nousi lopussa ollut “tilannesimulaatio”.

* Kiitos Outi, sain tänään koulutuksestasi paljon selkeää loogista ymmärrystä itsestäni ja vuorovaikutuksissa olevista kanssa ihmisistä. Paljon on tullut käytyä vastaavanlaisissa koulutuksissa, mutta tänään oltiin jotenkin kokoajan asian ytimessä. Poistuin työpaikaltani tänään ns. uutena miehenä ja niin kuin sanoit pitää tehdä töitä muutoksen eteen….niin myös aion tehdä, itseni ja kanssa ihmisten vuoksi.

* Todella hyvä luennoitsija ja esiintyjä. Aihe tosi mielenkiintoinen!

*  Outi Mäenpäätä olisi todellakin halunnut kuunnella pitempään. Aivan parasta !!

*  Puhujien taso vaihteli. Siellä oli helmiä, kuten Outi Mäenpää!

* Ylitit odotukseni, saimme kaikki koulutuksestasi irti valtavan paljon.

Tiedän, että jokainen tahollaan miettii omaa toimintaansa ja vuorovaikutuksen parantamista. Ja siihen on kaikki edellytykset, kyse on fiksuista ihmisistä, jotka ovat ajoittain vain ajautuneet väärään toimintamalliin. Vaikka briiffasin sinua, niin silti osasit ottaa enemmän oikeita asioita esille kuin sinulle kerroin. Valtavan suuri kiitos, autoit minua esimiestyössäni enemmän kuin osaat edes kuvitella.

* Outi Mäenpää; täydellisen virkistävä ja upea koulutus


* Omiin tapahtumiimme aion ehdottomasti yrittää saada Outi Mäenpäätä puhumaan. Loistava!

* Aivan mielettömän upea valinta tuo Outi Mäenpää. Kaikki joiden kanssa keskustelin tilaisuuden jälkeen olivat jokseenkin haltioissaan! En muista lähteneeni pitkään aikaan mistään tilaisuudesta näin pirteänä, hyvän tuulisena ja innostuneena, täynnä ideoita, joita toteuttaa kotona, työyhteisössä ja muistaa riennoissa! Valinta aivan nappii (ja vielä yksi huutomerkki osoittamaan innostukseni)!

* Energinen ja porukan mukaansatempaava kouluttaja. Aivan mahtava! Antoi paljon, kiitos!

* Loistava koulutus. Täysi kymppi. Olisi voinut kuunnella vaikka kolme tuntia!

* Erittäin hyvä ja ajankohtaista asiaa. Suora puhe ja kaunistelemattomuus toimi ainakin minuun ja jäin paljon pohtimaan omaa toimintaa ja asenteita. KIITOS!

*  Todella hyvä ja ajatuksia herättävä! Suoraa puhetta ilman turhia kaunisteluja

* Koskettava, ihana, konkreettinen, huippu!

* Erittäin innostava ja konkreettinen tapa käsitellä päivän “epistolaa”

* Innostava ja asiantunteva vetäjä, joka ammattitaidollaan tempaa mukaansa. Tätä kuuntelisi enemmänkin!

* Yleensä koulutukset ovat usein hieman tylsiä ja samankaltaisia. Tämä oli virkistävä poikkeus. Mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan. Hienoa!

* Fantastinen persoona piti vangitsevan esityksen, joka unohti kelloon katsomisen kokonaan. Kaikki oli kohdallaan, tietysti osuva aihe kommunikoinnista oli lähtökohta.

* Koulutus jopa ylitti odotukset.

* Innostava kouluttaja, joka näyttelijäammattilaisena toi vuorovaikutuskoulutukseen monipuolista osaamista ja uutta näkökulmaa.

* Kouluttajan asiantuntemus ja kuulijat huomioiva esiintymistapa toivat lisäarvoa koulutuksen sisältöön. Erittäin miellyttävä esiintyjä.

* Kouluttaja selkeästi tunsi aiheen ja oli sitä itse testannut. Toteutus oli mukavasti huumorilla sävytettyä.