Matkalla Näkyväksi avoin kurssi

Matkalla Näkyväksi on minun ja voimaantumiskouluttaja Nona peuransolan luoma koulutuskonsepti, joka tukee yksilön vapautumista aidoksi itsekseen. Pidämme koulutuksia sekä yksityisille että yrityksille.

Seuraava avoin pienryhmäkoulutuspäivä: 27.10.18 klo 12-18.30

Pienennänkö itseäni, jotta minut hyväksyttäisiin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä “turvassa”, joka estää luovuuden virtaamisen, voimaantumisen, sekä ilon osasta elämässäni? Peitänkö pelkoni, häpeäni, haavani – ihmisyyteni? Mitä tapahtuisi, jos vihdoin uskaltaisin avata itseni elämälle, sanoa kyllä asioille, joille olen aiemmin pelosta käsin sanonut “ei”? Mitä jos uskaltaisin vihdoin hengittää, päästää irti ja olla läsnä, näkyvänä omana itsenäni.

Kurssilla tutkitaan mekanismeja, joilla itse kukin suojautuu ja estää elämästä omannäköistä elämää, sekä suoraa tarveilmaisua, että suhdetta rajoihin ja kysymykseen uskallanko asettaa rakkaudelliset rajat, vai koenko siitä syyllisyyttä ja sanon “kyllä”, kun minun pitäisi sanoa “ei”. Ansaitsenko rakkautta rajattomuudella? Haaste on siinä, että rakkautta ei ole ilman rajoja. Ihminen ei ole täysin näkyvä ilman rajoja.

Kurssilla teemme harjoitteita, joilla asettaa itselleen suoraan ja jämäkästi nuo rakkaudelliset rajat, sekä otetaan haltuun rakentavan vuorovaikutuksen välineitä, opetellaan suoraa tunne-ja tarveilmaisua, sekä statatusviestintää (miten käytät valtaa viestintäsi avulla).

Käytämme apuna mm. improvisaatiota, visualisointia, meditaatiomatkoja sekä maalaamista, että kirjoittamista. Kurssin vapauttaa intuitiomme ohjaukselle, sekä valjastaa herkkyyden voiman käyttöön. Antaa tilaa sille Minulle, joka todella itse kukin on.

 Ohjelma sisältää mm.:

   • laskeutuminen tilaan & alkumeditaatio

   • eheyttävän vuorovaikutuksen merkitys; rakentavan vuorovaikutuksen perusteet ja välineet, myönteisyyden voima

   • meditaatio hevosten kanssa; kohti syvällistä Minuuden kuuntelua  (harjoituksessa voi olla aitauksen sisällä lähellä hevosia, tai aitauksen ulkopuolella – itseäsi kuunnellen).

   • tietoa viesteistä tunteiden takaa, sekä toleranssiympyrästä, että suoran tarveilmaisun -ja rajaharjoituksia

   • se aito Minä – läsnäoloharjoituksia

   • luovan voiman vapauttaminen ja harjoituksia

   • oman Voimakuvan luominen

Näkyminen omana aitona itsenä – kaikissa tilanteissa – vapauttaa valtavan määrän energiaa. Kun uskaltaa luopua suojamuureista, elämään avautuu uusi laajempi taso ja se kevenee monin tavoin. Uskalla siis astua itseesi ja tule näkyväksi sen suhteen mistä alat ja mihin loput ja mitä haluat, ja mitä et halua.  Avaa ovi siihen elämään, jota sydämestäsi haluat elää!

Paikka: Voimaantumisen Tila, Espoo (lähellä Kauklahtea). Tämä 1875 rakennettu hirsitorppa tarjoaa oivat puitteeet rauhoittumiselle ja itsensä äärelle pysähtymiselle. Pihapiirssä asuvat hevosmentorit tukevat meitä matkallamme.

HUOM! Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta hevosista, tai voit myös pelätä hevosia. Kyse on oman itsen kohtaamisesta hevosten tuella hevosaitauksen ulkopuolella. Olemisesta, ei tekemisestä.

Hinta: 195 € (sis. alv 24 % / yrityksille plus alv). Tee, sekä kahvitarjoilu ja pientä purtavaa. Mukaan omat eväät, sekä mukavat vaatteet, joilla on hyvä liikkua.

Ilmoittaudu viimeistään 18.10.18 mennessä: nona@horselistener.eu

Lue lisää Nonasta: horselistener.eu

Lämpimästi tervetuloa tälle rakkaudelliselle matkalle oman ihmisyytesi ytimeen!

 

Kuva: Mikael Salo