Luovuus ja voimavarat

IMPROVISAATIO, LUOVUUS JA VOIMAVARAT-KURSSI TALLIN VINTILLÄ

Kurssin tavoite on vapauttaa luovuus, sekä lisätä voimavaroja, että uskallusta rentoon, autenttiseen läsnäoloon omana itsenään. Se antaa konkreettisia välineitä muuttaa omia toimintatapoja, jolloin myös ympäristön käytös muuttuu vääjäämättä.

Kurssilla käytetään mm. improvisaatiotekniikoita, statusviestintä-että rentoutumisharjoituksia, visualisointia, sekä  jaetaan psykoedukaatiota siitä miten ihmisen mieli toimii; mm. viesteistä tunteiden takana, sekä niiden käsittelystä ja rakentavasta ilmaisusta, omien rajojen asettamisesta, omien tarpeiden suorasta ilmaisusta jne.

Kenelle: kurssi sopii kaikille, jotka haluavat voimaantua, lisätä itsetuntemusta, vapauttaa luovuutensa, että itsensä läsnäoloon, sekä saada välineitä rakentavasta vuorovaikutuksesta, sekä statusviestinnästään

Kurssi ei vaadi erityistaitoja, ainoastaan uskalluksen tulla paikalle ja loppu onkin iloa, naurua ja voimaantumista.

Kurssipaikkana on viehättävä, vanha maalaistalli Kirkkonummen Jorvaksessa, jossa asustelee Outin kaksi islanninhevosta Jarl ja Svandis, sekä Ninan eesinhevonen Ambra. Halukkaat saavat hoivata pausseilla heppoja halutessaan, tai puuhailla muuten tallilla, tai rentoutua muuten monimuotoisessa maalaismiljöössä.

Kurssipaikalle pääsee bussilla (pysäkki 200 m päässä), sekä junalla (pysäkki 1,2 km päässä).

Kurssin hinta on 235 e (sis.alv, jos yksityinen / + 24%:ia alv, jos yritys)

Päivän aikana tarjoillaan kahvia, sekä teetä, että pientä purtavaa. Omat eväät kannattaa ottaa mukaan, sekä mukavat vaatteet, joilla on helppo liikkua.

Ilmoittautumiset: https://stella-polaris.fi/kurssit/improvisaatio-luovuus-ja-voimavarat

Tiedustelut ja kyselyt: toimisto@stella-polaris.fi, puh.050-573 7004 / Sari-Anne Nahkuri

Sydämellisesti tervetuloa!

Outi